Inici   Qui sóc    When I met the Blues    QBlues3    Fotos    Agenda    Contacte   

      Sóc Menorquina de cor. Actualment visc a Catalunya, a la muntanya, lluny de l’enrenou de la ciutat. Barcelona ha sigut el niu d’on m’he enlairat com a actriu i on segueixo treballant normalment en obres de teatre, musicals i televisió.

        També en els raconets que amaga la gran ciutat, molt més abundants i fructífers fa una dècada; vaig descubrir, entendre i enamorar-me del Blues.

      Vaig ser públic durant molts anys. Vaig ser i sóc alumna cada dia a casa meva. Sense poder-ho evitar el Blues s’ha acabat instalant al meu cos… i he volgut formar part d’ell d’una manera més propera.

       Fa uns anys a la Blues Jam Session del Rocksound, em vaig atrevir per primera vegada, amb tota la por del món, a cantar davant de tants músics als que admiro. Però passades les inseguretats habituals vaig descobrir que amb el Blues, potser per primer cop a la vida, podia expressar-me cantant sense embuts ni “cotilles” d’estil. La meva veu sembla encaixar en el Blues quan em semto lliure…

       L’alegria em va dur a l’entusiasme, i vaig voler plasmar aquest nou sentiment en un disc, per començar així un nou camí paral.lel al teatre. En “Tota”, de Totablues, finalment va confiar en el projecte, i com a director musical va reunir a la banda ideal. Així va néixer “When I met the Blues”, un treball fet amb molt de respecte i amor, i que espero sigui el principi d’una llarga vida acompanyant el Blues...