Els músics amb els que s’ha gravat “When I met the Blues”, i que normalment m’acompanyen, son gent de llarg recorregut si parlem de Blues.

    Per començar la banda base és Totablues, banda liderada per l’harmonicista i cantant “Tota”, que al costat del seu guitarrista i sideman Martín J.Merino, porta quasi 20 anys recreant el Blues al més pur estil “Chicago”. La banda es completa amb Jose Pilar al baix elèctric i Eduardo Neto a la bateria.

    Em sento afortunada de tenir al piano a un dels referents del Blues i Boogie Woogie del país: David Giorcelli. Ha aportat a aquest disc el seu virtuosisme, la seva passió i el seu caràcter personal a l’hora d’interpretar el Blues.

    La secció de vents ha quedat a mans d’un altre gran de la escena del Blues i Rhythm & Blues: Big Dani Pérez. Amb la seva experiència, el seu bon gust i les seves notes profundes és capaç de traslladar-te fàcilment d’un estat emotiu a les ganes de ballar.

    Per a la gravació del disc vaig poder comptar amb la col.laboració d’altres músics més que, sense ells, “When I met the Blues” no seria el mateix: Reginald Vilardell va gravar un washboard a “You got to know how”, donant-li al tema un sò autèntic del anys ’20. Jordi Pérez va gravar el saxo solista de “Blue Monday” posant-li tota la seva dedicació i il.lusió. Y els cantants Tamara Quiogue i Carlos Yañez col.laboraren amb les seves veus als cors d‘alguns temes.

A tos ells gràcies pel seu talent i implicació en aquest projecte tan personal

Inici   Qui sóc    When I met the Blues    La banda    Fotos    Agenda    Contacte